Picture of Piritta Jalonen

Piritta Jalonen

15.5.2024

Meillä on ilo ilmoittaa, että häiriökysynnän erityisasiantuntija, häiriökysyntämies Hermanni Hyytiälä liittyy tänään 15.5.2024 osaksi asiantuntevaa sotemuotoilutiimiämme. Hermannilla on merkityksellinen tausta sote-toimialan asiantuntijana ja ajatustenherättelijänä. Olemme todella innoissamme ja ylpeitä voidessamme toivottaa Hermannin tervetulleeksi joukkoomme! 

Hermanni on arvostettu nykyaikaisen johtamisen ja organisaatiokehittämisen asiantuntija. Parhaiten hänet tunnetaan häiriökysynnän ilmiöstä. Hermanni on tehnyt sinnikästä ja pitkäjänteistä työtä, jonka ansiosta häiriökysyntä alkaa olla jo hyvin tunnustettu ja tunnistettu kaikkialla sotessa. Häiriökysyntä kuormittaa merkittävästi sote-palvelujärjestelmäämme ja sen ratkomiseksi tarvitaan osaamista ja monialaista yhteistyötä. Nyt onkin erinomainen hetki käydä häiriökysynnän kimppuun yhdessä tuumin! 

Yhdessä olemme enemmän 

Hermannin asiantuntemus ja osaaminen vahvistavat entisestään kykyämme rakentaa ratkaisuja sote-toimialan haasteisiin, yhdessä asiakkaidemme kanssa. Samalla saamme myös vahvistusta oman yrityksemme johtamisen tueksi, sillä häiriökysynnän asiantuntijuuden lisäksi Hermannilla on myös vahva tausta ja osaaminen johtamistehtävistä, kuin myös aiempaa kokemusta startup-maailmasta ja konsultointiliiketoiminnasta.  

”Olen todella innoissani siitä, että pääsen osaksi osaavaa Sotemuotoilun tiimiä. Minua resonoi Sotemuotoilun arvomaailma ja tapa kehittää sote-organisaatioita. Koen, että Sotemuotoilu on erinomainen koti häiriökysynnän ilmiön asiantuntijuudelle Suomessa.” – Hermanni Hyytiälä

Jaamme Hermannin kanssa samanlaisen arvomaailman ja koemme, että yhdessä voimme olla huomattavasti enemmän. Uskomme, että parhaat ratkaisut löydetään monialaisessa yhteistyössä, ihmislähtöisen ajattelun ja arvomaailman siivittäminä. Haluamme tuottaa asiakkaillemme aitoa lisäarvoa ja tuloksellista kumppanuutta sekä rakentaa omaa liiketoimintaamme ja asiantuntijoillemme parasta työpaikkaa vahvalta arvopohjalta.  

Sujuvamman soten suunnannäyttäjä  

Uusi nimitys on osa Sotemuotoilu Oy:n jatkuvaa sitoutumista huippuosaamisen kehittämiseen ja ratkaisujen löytämiseen sote-toimialan viheliäisten haasteiden ratkaisemiseksi.  

Sotemuotoilu on kasvanut alle vuodessa kahden henkilön yrityksestä pian kymmenen henkilön asiantuntijatiimiksi, joka jakaa yhteisen mission olla sujuvamman soten suunnannäyttäjä – strategiasta arkeen. Se, että Sotemuotoilu koetaan houkuttelevaksi työpaikaksi, on merkki siitä, että olemme tehneet asioita oikein.  

Oikein ja arvojensa mukaisia päätöksiä tekemällä voi myös todistetusti tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Aiommekin jatkaa valitsemallamme tiellä ja uskomme, että se kantaa myös yli vaikean markkinatilanteen. Kehittäminen on välttämätöntä ja entistä vahvemman Sotemuotoilu-tiimin kanssa pystymme vahvistamaan asemaamme sote-toimialan asiantuntijakumppanina ja saavuttamaan visiomme: olla sote-kehittämisen tunnetuin ilmiö. 

Lue lisää häiriökysynnästä:

Hyytiälä Hermanni 2024, Näkökulma: Häiriökysyntä terveydenhuollossa, Erikoislääkärilehti 1/2024

Hyytiälä Hermanni 2021, Kun potilas ei saa tarvitsemaansa apua, hän palaa yhä uudestaan takaisin ja sote-palvelut kuormittuvat – häiriökysyntä paljastaa ajattelumme valuviat, MustRead 26.4.2021

Mediuutiset 22.4.2024, Häiriökysynnän asiantuntija kehysriihen sote-linjauksista: ”Kun varsinkin etulinjaa karsitaan, tarve eskaloituu todennäköisesti muualle”