Piritta Jalonen

Sotemuotoilija
Piritta Jalonen


Piritta on kokenut sote-toiminnan kehittäjä, palvelumuotoilija, puhuja ja kouluttaja, jolla on vuosien kokemus sote-palveluiden ja johtamisen kehittämisestä muotoilun menetelmiä hyödyntäen. 

Piritan työskentelylle on ominaista visualisoida ja jäsentää monimutkaiset kokonaisuudet ymmärrettävämpään muotoon, rikkoa rohkeasti poterot ja auttaa luomaan ihmisten välille yhteistä ymmärrystä.

Asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta erityisesti Piritan taidosta konkretisoida ja kiteyttää asiat käytännönläheisesti:

”Pelkkien välineiden sijaan saimme ymmärrystä ja osaamista, jota osaamme lähteä soveltamaan käytäntöön”.

Sote-maailma erityispiirteineen on Piritalle erittäin tuttu, sillä hän on toiminut alalla erilaisissa asiantuntijatehtävissä jo vuodesta 2004 alkaen.

Vahva tausta sote-toimialalta, terävä ajattelu ja ensiluokkaiset viestintätaidot ovat yhdistelmä, jolla selkeää jäsentämistä syntyy epämääräisemmästäkin lähtötilanteesta.

Marko Jalonen puhelimessa

Sote-arkkitehti
Marko Jalonen

Marko on käytännönläheinen sote-arkkitehti, jolla on laaja-alainen näkemys sosiaali- ja terveydenhuollon arkkitehtuuritehtäviin.

Sote-kokemusta on kertynyt jo vuodesta 2006 lähtien, paitsi konsultoinnin parista lukuisista eri organisaatioista, myös kansallisen toimijan ja yksityisen terveydenhuollon palveluntuottajan pääarkkitehdin tehtävistä.

Markolla on ollut merkittävä rooli valtakunnallisten sote-ICT -palveluiden arkkitehtuurien ja sote-alan kansallisten standardien ja profiilien määrittelemisessä. Sote-tiedonhallinnan lainsäädännön ja muiden toimialan erityispiirteiden tunteminen varmistaa alusta lähtien järkevän ja realistisen arkkitehtuurityön suuntaviivat.

Vuosien varrella sote-toimialalta kertyneen valtavan tietopohjan ja ilmiömäisen jäsentämiskykynsä lisäksi Marko on myös varsin miellyttävä persoona, jonka kanssa työskentely ei tunnu työltä lainkaan ja tuloksia syntyy!

Sotemuotoilija
Saija Stenroth